Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putin želi 'legalizirati lov na neprijatelje' Rusije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin je želio 'legalizirati lov na neprijatelje' Rusije poput oporbe koju financira Zapad, oligarha ili reformatora iz 1990. prigodom velikog predizbornog skupa u srijedu u Moskvi, komentira ruski tisak.

Govor ruskog predsjednika pred oko 3.000 pristaša okupljenih u sportskom kompleksu Lujniki, jedanaest dana prije parlamentarnih izbora, želio je ozakoniti lov na 'neprijatelje' Rusije, drži poslovni dnevni list Vedomosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija odstrijela srne Ima i pomagača Odstrijelio košutu za vrijeme lovostaja: U kući mu pronađeni zabranjeni metci Vladimir Putin (Foto: AFP) Razgovarao sa Zelenskijim Putin otvoren za mirovne pregovore s Ukrajinom

Oporbeni list Komersant smatra da su Putinove prijetnje dio izborne kampanje njegove stranke 'Ujedinjena Rusija', koja je favorit izbora 2. prosinca.

Ujedinjena Rusija, za koju neovisni centar Levada navodi da za nju namjerava glasati 67 posto glasača, sveprisutna je u Rusiji i ostavlja malo mjesta oporbi, koju predstavlja Komunistička stranka, koja dobija 14 posto glasova i dvije reformatorske stranke Jabloko i SPS i Unija desnih snaga, koje bi dobile 1 i 2 posto glasova.

Putin je u srijedu žestoko napao rusku oporbu, 'ljude koji su poput šakala ispred stranih veleposlanstava i koji računaju na podršku stranih fondova'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene