Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Predsjednički izbori 2012.

Putin: Još ne znam hoću li se ponovno kandidirati za predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin rekao je kako još nije odlučio hoće li se kandidirati na predsjedničkim izborima 2012., kad istekne mandat sadašnjem predsjedniku Dmitriju Medvedevu.

Upitan hoće li se ponovno kandidirati na izborima za predsjednika, Putin je rekao: 'Moj je mandat istekao i smatrao sam da je Dmitrij Medvedev najbolja osoba koja bi me mogla zamijeniti te sam ga podupro. Godine 2012. ponovno ćemo razmisliti o tome i uzeti u obzir tadašnje realnosti, svoje osobne planove, političke okolnosti i stranku Jedinstvenu Rusiju, te ćemo zajednički donijeti odluku', rekao je Putin novinarima u svojoj rezidenciji u Novom Ogarjovu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin na sastanku u Moskvi Plan od 12 točaka Zbog ovoga će Putinu pasti mrak na oči: Ukrajinski dužnosnik objavio što Kijev planira nakon povratka Krima Vladimir Putin Optužbe za ratni zločin Nervoza u Moskvi nakon naloga za Putinovo uhićenje: "Bilo kakva pomoć trebala bi biti kažnjiva"

Putin je nakon osmogodišnjega predsjedničkog mandata u svibnju 2008. napustio Kremlj i vlast predao Medvedevu, pošto ga je izabrao za nasljednika i dao mu potporu na predsjedničkim izborima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene