Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prema insajderu iz kremlja

Putin bi uskoro trebao pod nož zbog teške bolesti? Nagađa se tko bi mogao preuzeti kontrolu nad ratom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju da Putin ode pod nož, navodi General SVR, privremenu kontrolu nad invazijom u Ukrajini trebao bi preuzeti bivši šef ruske Savezne službe sigurnosti Nikolaj Patrušev.

Ruski predsjednik Vladimir Putin mogao bi odustati od kontrole nad ratom u Ukrajini jer je, navodno, spreman za operaciju raka. Takve informacije pojavile su se na Telegramu na kanalu "General SVR", koji tvrdi da je njegov izvor visoko pozicionirana osoba u Kremlju.

U slučaju da Putin ode pod nož, navodi General SVR, privremenu kontrolu nad invazijom u Ukrajini trebao bi preuzeti bivši šef ruske Savezne službe sigurnosti Nikolaj Patrušev

Pročitajte i ovo Oleg Tinkov skriva se Ruski milijarder Putinu okrenuo leđa, sad strahuje za život: "Rusija kao država više ne postoji"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna puka slučajnost? Misteriozne smrti: Od početka invazije na Ukrajinu čak šest ruskih oligarha pronađeno mrtvo pod sumnjivim okolnostima

"Putinovi liječnici inzistiraju na kirurškoj operaciji u bliskoj budućnosti. Iako Putin načelno nije dao pristanak i datum operacije nije dogovoren, Putin je od Petruševa zatražio odgovor i obećanje", stoji, među ostalim, u objavi na Telegramu na kanalu General SVR

Podsjetimo, taj je kanal na Telegramu ranije izvijestio kako Putin ima rak abdomena i Parkinsonovu bolest. Kanal General SVR prati oko 279 tisuća pretplatnika i dosad je, pozivajući se na "insajdera iz Kremlja", objavljivao detalje sa sastanaka Putina i čelnika ostalih zemalja. 

Inače, Kremlj je uvijek snažno poricao da Putin ima zdravstvenih problema te ga nastoji prikazati dobroga zdravlja. Mediji su i ranije pisali o pogoršanju Putinova zdravlja te o njegovu depresivnom ponašanju.

Anders Åslund, švedski ekonomist i bivši savjetnik ruske vlade, rekao je da jedna snimka pokazuje da su i Putin i ruski ministar obrane Sergej Šojgu "depresivni i lošeg zdravlja" te je to ranije objavio na svojem profilu na Twitteru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene