Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni Šojgu se ne drži najbolje

VIDEO Putinu se stanje pogoršalo? Pogrbljen je i grčevito se drži za stol: ''Depresivan je''

Vladimir Putin (Foto: AFP)
Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp
Već je bilo nagađanja o Putinovu zdravlju, a sada se opet priča da mu se stanje pogoršalo od početka rata u Ukrajini. Snimka jučerašnjeg sastanka s ministrom obrane, kažu neki, dokazuje da ni jedan ni drugi nisu dobro.

Ruski predsjednik Vladimir Putin i ministar obrane Sergej Šojgu na sastanku su jučer dogovarali i daljnje planove oko Mariupolja.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Ukrajinska snimka američkog tenka Abrams u akciji Neki su već uništeni Američki tenkovi Ukrajini su trebali donijeti preokret u ratu, a sada su povučeni s bojišta

Putin je naredio vojsci da odustane od napada na čeličanu Azovstal, ali je rekao i kako želi da čeličana bude hermetički blokirana.

Sastanak je emitiran na ruskoj televiziji, no jedan detalj mnogima je zapeo za oko. Putinovo držanje potaknulo je nagađanja o njegovu zdravlju, za koje neki tvrde da se pogoršalo od početka rata, 24. veljače. Putin se na snimci držao pogrbljeno, a desnom rukom čvrsto je držao kut stola. Nije ga puštao, piše The Telegraph.

Anders Åslund, švedski ekonomist i bivši savjetnik ruske vlade, rekao je da snimka pokazuje da su i Putin i Šojgu "depresivni i lošeg zdravlja".

"Šojgu mora čitati svoje komentare Putinu i teško govori, što sugerira da su glasine o srčanom udaru vjerojatno točne. Loša izvedba", dodao je.

Nije ovo prvi put da se nagađa o Putinovu zdravlju. Mnogi su već pisali kako mu je lice podbuhlo, što su pripisali uzimanju steroida kojima liječi neku bolest. Groteskno velike stolove za kojima je primao strane dužnosnike i epidemiološke spominjalo se u tom kontekstu. Putin se vjerojatno boji zaraze, nagađalo se, zbog oslabljenog imuniteta. Nedavno se pojavila i glasina da je Vladimir Putin stalno u pratnji liječnika specijaliziranog za rak štitnjače.

I za Šojgua se govorilo da je nestao te da je doživio srčani udar.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene