Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOTIV JOŠ NEPOZNAT

Pucnjava u srednjoj školi u Tennesseeju: Ubijen maloljetni mladić, ozlijeđeni policajac hitno prebačen u bolnicu. Uhićena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Knoxvillea priopćila je da je više žrtava u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Tennesseeju. Jedna je osoba preminula, a jedan je policajac ozlijeđen.

U ponedjeljak poslijepodne došlo je do pucnjave u srednjoj školi u Tennesseeju. Policija Knoxvillea priopćila je da je u pucnjavi stradala jedna maloljetna muška osoba te da je jedan policajac zadobio ozljede koje nisu opasne po život, ali je prebačen u bolnicu i na operaciji je.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Lokalni medij knox news objavio je da je preminuli muškarac bio maloljetan i da je jedna osoba uhićena.

Stanovnici su pozvani da izbjegavaju područje oko škole. Zaposlenici u školi potvrdili su lokalnim medijima da je srednja škola Austin-East Magnet High School bila zaključana i osigurana.

Bob Thomas, povjerenik za školstvo u Knoxvilleu tvitnuo je da nadležni prikupljaju informacije o tragičnoj situaciji.

"Školska zgrada je osigurana, a učenici koji nisu bili uključeni u incident pušteni su svojim obiteljima", napisao je Thomas.

Knox News piše da neslužbeno doznaje kako je jedna osoba privedena te da je policajac koji je ustrijeljen školski službenik iz srednje škole Austin-East.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene