Pucnjava u Tennesseeju
Pucnjava u Tennesseeju Foto: Twitter/Knoxville Police

Policija Knoxvillea priopćila je da je više žrtava u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Tennesseeju. Jedna je osoba preminula, a jedan je policajac ozlijeđen.


U ponedjeljak poslijepodne došlo je do pucnjave u srednjoj školi u Tennesseeju. Policija Knoxvillea priopćila je da je u pucnjavi stradala jedna maloljetna muška osoba te da je jedan policajac zadobio ozljede koje nisu opasne po život, ali je prebačen u bolnicu i na operaciji je.

Vezani članci Slika nije dostupna Što se to događa u SAD-u? Društvenim mrežama širi se video pucnjave ispred trgovine Pištolj, ilustracija Nova pucnjava u Teksasu, muškarac ubio najmanje troje ljudi. Već je bio u zatvoru zbog zlostavljanja djeteta

Lokalni medij knox news objavio je da je preminuli muškarac bio maloljetan i da je jedna osoba uhićena.

Stanovnici su pozvani da izbjegavaju područje oko škole. Zaposlenici u školi potvrdili su lokalnim medijima da je srednja škola Austin-East Magnet High School bila zaključana i osigurana.

Bob Thomas, povjerenik za školstvo u Knoxvilleu tvitnuo je da nadležni prikupljaju informacije o tragičnoj situaciji.

"Školska zgrada je osigurana, a učenici koji nisu bili uključeni u incident pušteni su svojim obiteljima", napisao je Thomas.

Knox News piše da neslužbeno doznaje kako je jedna osoba privedena te da je policajac koji je ustrijeljen školski službenik iz srednje škole Austin-East.