Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u školi

"Molim vas, pomozite, molim vas...": Objavljeno još zastrašujućih poziva za vrijeme masakra na Floridi

Suđenje Nikolasu Cruzu (Foto: screenshot/Reuters)
Suđenje Nikolasu Cruzu (Foto: screenshot/Reuters) screenshot/Reuters
Aktualno Galerija +0 Suđenje Nikolasu Cruzu (Foto: screenshot/Reuters) Galerija 1/1 >>
Objavljeno je još zastrašujućih snimki poziva hitnim službama za vrijeme stravične pucnjave u školi na Floridi u kojoj je ubijeno 17 ljudi.

Na novim snimkama učenici i nastavnici zarobljeni u srednjoj školi opisuju užas koji se događao oko njih kada je 19-godišnji Nikolas Cruz otvorio vatru na njih 14. veljače.

Pročitajte i ovo Nikolas Cruz izveden je pred suca (Foto: AFP) TEŠKI PROPUST? FBI je lani bio upozoren na ubojicu s Floride: "Nismo imali nikakvih drugih informacija o njemu..." Pucnjava na Floridi (Foto: AFP) Bio opsjednut oružjem "Vidjeli smo najgore od čovječanstva": Poznato sve više detalja o 19-godišnjaku koji je ubio 17 ljudi

"Netko je upucan u glavu, netko u trbuh, došao je ovdje... ne može disati i curi krv", govorila je operateru jedna učenica. U jednom od poziva čuje se operater na broju 911 kako postavlja pitanje je li netko ozlijeđen, a uslijedio je odgovor: "Da, puno je krvi, molim vas, pomozite, molim vas".

Nove snimke objavljene su u srijedu kada je i osumnjičeni za ubojstva pojavio na sudu. Tijekom saslušanja Nikolas Cruz odlučio je šutjeti.

Odjeven u narančastu zatvorsku odoru, s lisicama na rukama i nogama, sjedio je pognute glave, a čuvalo ga je desetak policajaca.

Na saslušanju je bila i rodbina ubijenih, a dok su Cruza odvodili iz sudnice, čulo se kako netko govori "kur*** sin".

Državni tužitelj u utorak je rekao da će za Cruza, koji je počinio masakr u kojem je smrtno stradalo 17 ljudi, tražiti smrtnu kaznu, a smrtnu kaznu podržao je i guverner Floride Rick Scott .


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene