Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deseci ozlijeđenih

TALAČKA KRIZA U NJEMAČKOJ Ekspresnom akcijom policija ubila napadača!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika policijska akcija rezultirala je neutralizacijom napadača na kino u njemačkom gradu Viernheimu.

Maskiran i naoružan muškarac uletio je u kino u njemačkom gradu Viernheimu nedaleko Frankfurta. Prema dosadašnjim podacima, ozlijeđeno je između 20 i 50 ljudi.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Muškarac se zabarikadirao u zgradi, a policija je povela brzu akciju u kojoj je napadač ubijen, potvrdio je ministar unutarnjh poslova, javlja Reuters.

Mediji su ranije javili da je maskirani muškarac naoružan vatrenim oružjem ušao u kino-kompleks u Viernheimu, malom gradu na zapadu Njemačke u blizini Frankfurta, i potom se tamo zabarikadirao.

Lokalni mediji izvješćuju kako je ozlijeđeno između 20 i 50 ljudi, a Bild kaže kako je oko 25 ozlijeđeno suzavcem koji je koristila policija.

Policijski izvori su rekli novinama kako je nekoliko ljudi ranjeno, a akciju neutralizacije su izveli jer su vjerovali kako napadač drži taoce.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene