Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Velika policijska akcija rezultirala je neutralizacijom napadača na kino u njemačkom gradu Viernheimu.


Maskiran i naoružan muškarac uletio je u kino u njemačkom gradu Viernheimu nedaleko Frankfurta. Prema dosadašnjim podacima, ozlijeđeno je između 20 i 50 ljudi.

Vezani članci Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima Buenos Aires, policija (Foto: JUAN VARGAS / NOTICIAS ARGENTINAS / AFP) U rafalnoj paljbi ubijen visoki argentinski dužnosnik, zastupnik teško ranjen

Muškarac se zabarikadirao u zgradi, a policija je povela brzu akciju u kojoj je napadač ubijen, potvrdio je ministar unutarnjh poslova, javlja Reuters.

Mediji su ranije javili da je maskirani muškarac naoružan vatrenim oružjem ušao u kino-kompleks u Viernheimu, malom gradu na zapadu Njemačke u blizini Frankfurta, i potom se tamo zabarikadirao.

Lokalni mediji izvješćuju kako je ozlijeđeno između 20 i 50 ljudi, a Bild kaže kako je oko 25 ozlijeđeno suzavcem koji je koristila policija.

Policijski izvori su rekli novinama kako je nekoliko ljudi ranjeno, a akciju neutralizacije su izveli jer su vjerovali kako napadač drži taoce.