Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čisti peh

FOTO: Provalio u dom bivšeg boksača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smjeli mladić naoružan nožem nije ni slutio kako će nadrapati pri provali u kuću 72-godišnjeg umirovljenika Franka Cortija.

Gregory McCalium, 23-godišnji Englez, čini se, nije znao da je vlasnik kuće bivši boksač i pripadnik britanskih vojnih snaga, koji je od 1956. do 1958. godine služio u Sjevernoj Africi, prenosi Daily Mail. Gregory je provalio u kuću u trenucima kada je u njoj sa suprugom Margaret boravio vremešni Frank. Čim ih je ugledao, provalnik je navalio na njih s nožem. 72-godišnji Frank uspio se izmaknuti i udariti mladog provalnika dva puta desnom šakom u lice. Na policijskoj fotografiji dobro se vidi učinak udaraca vremešnog bivšeg boksača - reklo bi se da je još itekako u formi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE MOGAO IZAĆI PRVA ŽRTVA HLADNOĆE U SLAVONIJI Starac upao u odvodni kanal i smrznuo se Slika nije dostupna PRITVOR ZA UBOJICU ZLOČIN U NAZOROVOJ Ubio starca jer mu nije zaposlio sina?

Dobio 4 i pol godine zatvora

Umirovljenik je zatim zadržao mladića do dolaska policije. Gregory je osuđen na četiri i pol godine zatvora. 'Ja i moja supruga zadovoljni smo kaznom, život nam je bio ozbiljno ugrožen i drago nam je da nekoliko godina nećemo morati misliti na tog momka', rekao je Frank i dodao da se u prvom trenutku prepao kada je ugledao nož u ruci mladog provalnika, no da je reagirao kako misli da bi reagirala i svaka druga osoba u takvoj situaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene