Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja radnja

FOTO Provalili kroz strop i opljačkali trgovinu mobitelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovina mobitela i opreme u centru Zenice opljačkana je na nesvakidašnji način - kroz strop.

U noći s nedjelje na ponedjeljak provalnici su iz trgovine mobitela odnijeli više mobilnih uređaja i počinili materijalnu štetu na objektu.

Prema riječima vlasnika radnje, Eduarda Miletića, provalnici su ušli preko stropa gornjeg kata gdje je trenutno u tijeku renoviranje stana.

Pročitajte i ovo Ilustracija u vlastitom domu Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega" Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju"

VIDEO Koji blam! Specijalci nisu uspjeli provaliti pa im osumnjičeni sam otvorio

'U radnju su ušli tako što su probili strop i to iz stana koji se renovira iznad naše radnje. Počinjena je veća materijalna šteta, čiji iznos još nije utvrđen. Ukradeni su mobilni uređaji i oprema, a uništen je i inventar i prostor', rekao je Miletić.

Policijski službenici su izašli na teren u jutarnjim satima kad je radnica trebala otvoriti objekt, a potraga za počiniteljem ili više njih je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene