Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prostitutke imaju svoju banku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Indiji je otvorena banka koja brojnim tamošnjim prostitutkama nudi pomoć pri bijegu iz ralja svodnika i bijede.

Posljednji podaci govor da u Indiji živi više od četiri milijuna prostitutki. Velika većina njih nema dokumente: to je prvo što im svodnici otuđe.

Pročitajte i ovo Stop zlostavljanju, ilustracija DVOJAC IZ NOĆNE MORE Dvije Ukrajinke organizirale mrežu prostitucije u BiH: Novačile djevojke, zlostavljale ih i prisiljavale da prodaju svoje tijelo Slika nije dostupna Ironizirao sumnje Putin o Trumpovoj "moskovskoj avanturi": "Oni koji stoje iza tih informacija gori su od prostitutki"

A bez osobnih isprava i stalnog prebivališta nemaju šanse u klasičnim bankama ni za otvaranje računa, a kamoli dizanje kredita. 

To je bio razlog otvaranja banke, bitno različite od ostalih. Tamo žene koje se bave najstarijim zanatom na svijetu dolaze po pomoć. 

U banku iz dana u dan ulazi sve više i više prostitutki kako bi podigle kredit i počele s normalnim životom. Neke od njih počinju graditi kuće i školovati svoju djecu. 

Ova banka je prošle godine bilježila izrazito povoljne rezultate poslovanja, a čini se da će još bolje biti ove godine, jer svaki dan ima sve više i više klijentica.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene