Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ciparska policija je priopćila da je možda našla ukradeno tijelo bivšeg predsjednika Tasosa Papadopulosa, ukradeno iz njegova groba prije tri mjeseca.


'Djelujući po dojavi, na groblju je nađen leš s obilježjima koja za sada sugeriraju da bi mogao biti tijelo bivšeg ciparskog predsjednika', rekao je glasnogovornik policije Mihalis Katsunodos. Kako bi se konačno zaključila identifikacija potrebno je provesti ispitivanje DNK, rekao je.

>> Iz groba ukradeno tijelo bivšeg ciparskog predsjednika

Vezani članci U pokušaju bijega Afganistanci se penju na zrakoplove Horor na letu: Na kotaču aviona koji je poletio iz Kabula pronađeni ljudski ostaci Na Sljemenu pronađeno tijelo biciklista Užas na Sljemenu: Usred noći uz cestu pronađeno tijelo biciklista, traje policijski očevid

Tijelo Papadopulosa, koji je od raka pluća umro u prosincu 2008. godine, ukradeno je iz njegova groba prošlog prosinca. Počinitelji su njegovo tijelo odnijeli iz lijesa i pozorno uklonili tragove. Mjesto na kojem je policija u ponedjeljak navečer provodila istragu nalazi se u susjednoj zajednici od one u kojoj Papadopulos sahranjen. Za krađu nitko nije preuzeo odgovornost a motivi nisu poznati. (Hina)