Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cipaprska policija priopćila

Pronađeno ukradeno tijelo bivšeg predsjednika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ciparska policija je priopćila da je možda našla ukradeno tijelo bivšeg predsjednika Tasosa Papadopulosa, ukradeno iz njegova groba prije tri mjeseca.

'Djelujući po dojavi, na groblju je nađen leš s obilježjima koja za sada sugeriraju da bi mogao biti tijelo bivšeg ciparskog predsjednika', rekao je glasnogovornik policije Mihalis Katsunodos. Kako bi se konačno zaključila identifikacija potrebno je provesti ispitivanje DNK, rekao je.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

>> Iz groba ukradeno tijelo bivšeg ciparskog predsjednika

Tijelo Papadopulosa, koji je od raka pluća umro u prosincu 2008. godine, ukradeno je iz njegova groba prošlog prosinca. Počinitelji su njegovo tijelo odnijeli iz lijesa i pozorno uklonili tragove. Mjesto na kojem je policija u ponedjeljak navečer provodila istragu nalazi se u susjednoj zajednici od one u kojoj Papadopulos sahranjen. Za krađu nitko nije preuzeo odgovornost a motivi nisu poznati. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene