Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ciparska policija je priopćila da je možda našla ukradeno tijelo bivšeg predsjednika Tasosa Papadopulosa, ukradeno iz njegova groba prije tri mjeseca.


'Djelujući po dojavi, na groblju je nađen leš s obilježjima koja za sada sugeriraju da bi mogao biti tijelo bivšeg ciparskog predsjednika', rekao je glasnogovornik policije Mihalis Katsunodos. Kako bi se konačno zaključila identifikacija potrebno je provesti ispitivanje DNK, rekao je.

>> Iz groba ukradeno tijelo bivšeg ciparskog predsjednika

Vezani članci Policija, ilustracija Na obali Save blizu Jasenovca pronađeno je tijelo muškarca Policija, ilustracija Detalji tragedije u Istri: Automobil se zapalio zbog tehničkog kvara na motoru, u njemu pronađeno tijelo nepoznate osobe

Tijelo Papadopulosa, koji je od raka pluća umro u prosincu 2008. godine, ukradeno je iz njegova groba prošlog prosinca. Počinitelji su njegovo tijelo odnijeli iz lijesa i pozorno uklonili tragove. Mjesto na kojem je policija u ponedjeljak navečer provodila istragu nalazi se u susjednoj zajednici od one u kojoj Papadopulos sahranjen. Za krađu nitko nije preuzeo odgovornost a motivi nisu poznati. (Hina)