Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U osmoj mjeecu trudnoće

Pronađena trudnica izbodena nožem, osumnjičen suprug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudnicu u osmom mjesecu trudnoće s ubodima po cijelom tijelu pronašla je njezina majka u njemačkom gradu Groß Börneckeu jučer ujutro. Sumnja se da je 27-godišnju trudnicu Claudiju izbo njezin suprug Cengiz koji je trenutačno nedostupan policiji.

U posjet svojoj trudnoj kćer majka je došla jučer ujutro. Pronašla ju je u stanu izbodenu i po trbuhu, a kako njezin 29-godišnji suprug nije dostupan vjeruje se da je u bijegu te je stoga i glavni osumnjičeni, piše njemački Bild. 'Imala je teške ozlijede. Njezinom suprugu nema traga. Trenutačno je osumnjičen. Tijela žene i dijeteta idu na obdukciju', rekao je glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Ilustracija koje veselje U školi u Pitomači vlada prava euforija: "Baby boom kakav se ne pamti"

Claudija i njezin suprug Cengiz iz Turske, imali su zalogajnicu. Vjenčali su se prije šest tjedana u Turskoj, a ona je trebala roditi 7. ožujka. Susjeda je rekla kako ne razumije što se dogodilo budući da su se oboje veselili djetetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene