Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trudnicu u osmom mjesecu trudnoće s ubodima po cijelom tijelu pronašla je njezina majka u njemačkom gradu Groß Börneckeu jučer ujutro. Sumnja se da je 27-godišnju trudnicu Claudiju izbo njezin suprug Cengiz koji je trenutačno nedostupan policiji.


U posjet svojoj trudnoj kćer majka je došla jučer ujutro. Pronašla ju je u stanu izbodenu i po trbuhu, a kako njezin 29-godišnji suprug nije dostupan vjeruje se da je u bijegu te je stoga i glavni osumnjičeni, piše njemački Bild. 'Imala je teške ozlijede. Njezinom suprugu nema traga. Trenutačno je osumnjičen. Tijela žene i dijeteta idu na obdukciju', rekao je glasnogovornik policije.

Vezani članci Cijepljenje u trudnoći, ilustracija Žele se zaštititi, ali nailaze na zid: "Htjela sam se cijepiti protiv korone, ali obiteljski liječnik nije htio ni čuti. Zakamuflirala sam trudnički trbuh i otišla na punkt" Trudnica, ilustracija Provjerili smo gdje je u Hrvatskoj dopuštena pratnja pri porodu, pogledajte koji su uvjeti postavljeni

Claudija i njezin suprug Cengiz iz Turske, imali su zalogajnicu. Vjenčali su se prije šest tjedana u Turskoj, a ona je trebala roditi 7. ožujka. Susjeda je rekla kako ne razumije što se dogodilo budući da su se oboje veselili djetetu.