Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena tijela nestalih prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija u lovu je na serijskog ubojicu koji vreba 'dame noći'. U potrazi za dvjema nestalim djevojkama danas su pronađena oba tijela. Sada se broj žrtava novog britanskog Jacka Trbosjeka popeo na pet.

Policija i mještani Ipswicha i prije su strahovali kako nestanak Paule Clannelli i Annette Nicholls nije slučajan niti bezazlen. Čini se kako su se njihova strahovanja obistinila. Policija još nije službeno identificirala tijela, ali jasno je kako se radi o nestalim djevojkama.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Slika nije dostupna Uhićen Trbosjek iz Ipswicha?

'Sada se zaista možemo bojati najgoreg', izjavio je načelnik policije Stewart Gull, te nadodao kako se 'nameće logičan zaključak da su dva pronađena tijela djevojka za kojima bezuspješno tragamo'. 

Istraga o smrti Gemme Adams (25), Tanie Nicol (19) i Annelie Alderton (24) sada se proširila na Annette Nicholls (29) i Paulu Clennell (24). Sve su djevojke za život zarađivale prostitucijom.

Policija je pozvala je prostitutke da se maknu s ulica.

Otkriće tako puno žrtava u tako malo dana bez presedana je, a u mali provincijski grad u kojem su teški zločini rijetkost, uvukao se strah. Postoji bojazan da se radi o novom "Jacku Trbosjeku" koji se okomio na prostitutke.

Mike Berry, stručnjak za psihološke profile kriminalaca, tvrdi da se radi o "vještom" i "iznimno hladnokrvom" ubojici. Prema njegovoj ocjeni, ubojica je "fasciniran pozornošću koju je privukao slučaj" i vjerojatno misli da se "igra nastavlja".

Policija za sada nije nikoga uhitila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene