Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislila da će uspjeti

Ukrala i progutala dijamant vrijedan 2 milijuna kuna, uhvaćena na aerodromu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirurškim zahvatom iz kradljivice je uklonjen dijamant od šest karata vrijedan gotovo dva milijuna kuna.

Kineskinja Jiang Xulian (39) priznala je da je ukrala dijamantni kamen u vrijednosti od gotovo dva milijuna kuna, nakon što je rendgenska snimka pokazala da se nalazi u njezinom organizmu, priopćila je policija, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Žuti dijamant (Foto: DD Mines) Ima 544 karata U kanadskom rudniku iskopali najveći sjevernoamerički dijamant - velik kao jaje Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio (Foto: Nester Korolev/UBC/Live Science) Tražili ga godinama Znanstvenici u transu: Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio

Jiang i njezin partner u zločinu pritvoreni su u četvrtak u zračnoj luci u Bankoku dok su pokušavali napustiti Tajland, rekao je policijski službenik Sanit Mahathavorn, koji nadgleda istragu.

Prodan savršeni dijamant za 22,1 milijun dolara

Vrijedan kamen ukrali su s 56. izložbe dragog kamenja u Bankoku, koji je prijavio nestanak dijamanta. Vjeruje se da su zamijenili dijamant s lažnim kamenom nakon što su tražili da ga pobliže promotre.

Nakon što je privedena, Jiang je odbila jesti i samo je pila vodu. Dali su joj laksative, ali ni tri dana poslije dijamant nije izlazio. Stoga su ga iz debelog crijeva odstranili kirurškim postupkom. Kradljivica se sada nalazi u pritvoru i prijeti joj zatvorska kazna od tri godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene