Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kirurškim zahvatom iz kradljivice je uklonjen dijamant od šest karata vrijedan gotovo dva milijuna kuna.


Kineskinja Jiang Xulian (39) priznala je da je ukrala dijamantni kamen u vrijednosti od gotovo dva milijuna kuna, nakon što je rendgenska snimka pokazala da se nalazi u njezinom organizmu, priopćila je policija, javlja CNN.

Vezani članci Foto: Thinkstock Pronađen ogroman "krvavi" dijamant od 476 karata: Toliko je velik da nitko još ne zna koliko vrijedi Slika nije dostupna Pregovori trajali godinu dana: Dijamant od 1109 karata prodan za 53 milijuna dolara

Jiang i njezin partner u zločinu pritvoreni su u četvrtak u zračnoj luci u Bankoku dok su pokušavali napustiti Tajland, rekao je policijski službenik Sanit Mahathavorn, koji nadgleda istragu.

Prodan savršeni dijamant za 22,1 milijun dolara

Vrijedan kamen ukrali su s 56. izložbe dragog kamenja u Bankoku, koji je prijavio nestanak dijamanta. Vjeruje se da su zamijenili dijamant s lažnim kamenom nakon što su tražili da ga pobliže promotre.

Nakon što je privedena, Jiang je odbila jesti i samo je pila vodu. Dali su joj laksative, ali ni tri dana poslije dijamant nije izlazio. Stoga su ga iz debelog crijeva odstranili kirurškim postupkom. Kradljivica se sada nalazi u pritvoru i prijeti joj zatvorska kazna od tri godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook