Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvoj dami dosta je svega

Procurile snimke ljutite Melanije: ''Nemojte me zaj**avati. Koga je uopće briga za Božić?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva dama SAD-a izrazila je prijezir prema medijskim izvješćima o odvajanju djece od roditelja na američko-meksičkoj granici prije dvije godine, otkrivaju razgovori koje je tajno snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff.

Wolkoff se razišla s Melanijom Trump nakon što je okrivljena da je loše upravljala financijama inauguracijskog odbora predsjednika Donalda Trumpa i od tada surađuje sa saveznim istražiteljima koji provjeravaju optužbe da je taj odbor služio kao crni fond za bogaćenje predsjednikove obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slijedi suprugove korake Ne priznaju poraz na izborima: Melania Trump još nije obavila telefonski razgovor s Jill Biden Slika nije dostupna objava na twitteru Melania se oglasila prvi put od Trumpova poraza, koristila se Bidenovom izbornom uzrečicom

Ove je godine napisala knjigu koja "sve otkriva", a snimke je objavila u četvrtak na CNN-u.

"Nemojte me zaj**avati", reagirala je Melania na pitanja novinara postavljena Trumpu o politici razdvajanja obitelji.

"Gdje su bili kada je Obama to radio?" čuje se na snimci.

Njemačka agencija dpa piše da su neke imigrantske obitelji bile razdvajane na granici i u vrijeme mandata predsjednika Baracka Obame, ali da nije provodio politiku razdvajanja obitelji poput Trumpa, koji ju je koristio da bi odvratio azilante i imigrante od ilegalnog prelaska granice.

Snimke također pokazuju da je Melaniji bio pun kufer svega zbog proslave Božića u Bijeloj kući. "Koga je uopće briga za božićne gluposti i dekoracije? Ali ja to moram učiniti, zar ne?" progunđala je prva dama u razgovoru s Wolkoff u srpnju 2018.

Predsjednik Trump hvalio se od 2017. godine da će se u Americi "s Trumpom kao vašim predsjednikom ponovo govoriti sretan Božić", umjesto izraza "Sretni blagdani" koji se nametnuo posljednjih godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene