Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centar problema?

Otkriveno najbitnije pitanje za pronalazak nestalog Splićanina, oglasio se otac: ''Identificirani su posjetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem i dalje traje. Trenutno je od iznimne važnosti ustvrditi Matejeve kontakte te kobne noći.

Splićanin Matej Periš (27) iz Splita je otišao u Beograd na doček Nove godine sa šestoricom prijatelja. Zabavu su, nakon večere, nastavili u klubu "Gotik" uz obalu Save i od tada mu se gubi svaki trag.

Na osnovi najnovijh podataka, Periš je posljednji poziv uputio prijateljici Maji. ''Rečeno mi je da se provjeravaju mobiteli i Matejev mobitel u smislu točne lokacije, odnosno obavljanja tih kontakata i svega što se događalo te večeri'', kazao je Matejev otac Nenad Periš, prenosi Srbija danas.

U istrazi će se obuhvatiti svi kontakti koje je nestali Periš imao te večeri u klubu ''Gotik''. Osim njegovih prijatelja, policija je ispitala i mladiće iz Zadra koji su sjedili za stolom blizu Matejeve ekipe te večeri. Uz njih, identificirane su i osobe koje su se nalazile za stolovima oko njihovog.

''Čuo sam da su identificirani posjetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini stola za kojim je bio moj sin s društvom. Oni sebe nazivaju Zadranima, ali ja mislim da se ne radi samo o njima, nego još o nekim osobama koje su bile tu sa strane'', istaknuo je Matejev otac.

Do ponovnog ispitivanja šestorice prijatelja došlo je nakon što je policija došla do poruka koje je jedan od njih razmjenjivao s djevojkom, a spominjala se droga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nasilja nije bilo'' Potraga za Matejem Perišem i dalje traje: ''Javljali su nam i da kupuje kruh na Vračaru''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna potraga za matejem perišem Je li na snimci stvarno Matej? Vještak objasnio zašto je potrebno 30 dana da se to utvrdi

''Oko cijelog ovog slučaja sve više se vrti droga, a sada se postavlja pitanje jesu li narkotici zapravo u centru problema i nestanka mladića. Ključno pitanje na kojem će inzistirati je to je li Matej bio drogiran, i ako je - kojom drogom. Sve više se sumnja da je nestanak povezan s narkoticima'', tvrdi izvor iz istrage.

Srpska policija rekonstruirala je njegovo kretanje prije nestanka, no i dalje je puno pitanja bez odgovora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene