Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRONAĐEN SUMNJIV PREDMET

Prijetnja bombom: Evakuiran terminal međunarodne zračne luke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Međunarodni terminal zračne luke San Francisco evakuiran je kasno u petak nakon što je policija pronašla sumnjiv predmet u zračnoj luci nakon prijetnje bombom, objavila je policija. Rad u zračnoj luci je kasnije normaliziran.

Međunarodna zračna luka San Francisco priopćila je da je nastavila normalan rad nakon evakuacije međunarodnog terminala kasno u petak nakon prijetnje bombom.

"Policija je pregledala međunarodni terminal. SFO nastavlja s normalnim radom", objavila je zračna luka u subotu na Twitteru.

Policija San Francisca objavila je ranije na toj društvenoj mreži da su policajci primili prijetnju bombom u zračnoj luci i da su tijekom istrage pronašli sumnjivi paket.

"Zbog policijskih aktivnosti koje su u tijeku, međunarodni terminal se evakuira", objavila je zračna luka u tvitu oko ponoći.

Zračna luka je također bila priopćila da je obustavila uslugu vlakova AirTrain i Bay Area Rapid Transit nakon prijetnje bombom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije mu se radilo? Objavljen dosad nepoznat detalj: Zaštitar koji je dojavio o bombama u zagrebačkom Avenue Mallu ostaje iza rešetaka
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kazna zatvora i do tri godine Žena (69) lažno dojavljivala o postavljenim bombama. Policija objavila upozorenje: "To nije bezazleno"

Associated Press je izvijestio da je policija privela muškarca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene