Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Savršeni otac'

Dobio skrbništvo: Prije nego je ubio djecu nahvaljen u psihijatrijskom izvještaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je otkriveno da je ubio svoje petero djece, svi koji su bili u kontaktu s Timothyjem Rayom Jonesom i razgovarali s medijima, imaju samo dobra iskustva s njim. Čak je nadugo i naširoko nahvaljen u psihijatrijskom izvještaju koje je napisano povodom dodjele skrbništva u razvodu.

Horor priča o ubojstvu petero djece u američkoj saveznoj državi Sjeverna Karolina još je užasnija kada se zna da je stravična ubojstva počinio njihov vlastiti otac Timothy Ray Jones (32).

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

Psihijatrica koji je procjenjivala njegovo ponašanje tijekom razvoda, u izvještaju 2012. napisala je kako je Jones 'veoma inteligentan, odgovoran otac koji je sposoban brinuti za svoju djecu kao samohrani roditelj', piše NBC News.

'Nije mu strana odgovornost, jer je radio u veoma zahtjevnom i izazovnom preddiplomskom programu inženjerstva, dok je bio otac, suprug i zaposlenik na više radnih mjesta. Misli su mu detaljne, a aktivnosti koncentrirane na djecu', stoji u psihijatrijskom izvještaju.

Nakon što su se Jones i njegova supruga, koja je prijavila nestanak djece, razveli, on je dobio skrbništvo nad mališanima.

Otac ubio petero djece, tijela umotana u vreće za smeće bacio uz cestu

Otac ubojice, Timothy Ray Jones Sr. pročitao je pred medijima obiteljsko priopćenje. 'Naš sin bio je otac koji je veoma volio svoju djecu. Nemamo sve odgovore i možda ih nikada nećemo imati', rekao je Jones Sr., a o dobrosusjedskim odnosnima svjedoče i susjedi.

Međutim, muškarac koji je i sam priznao što je učinio, očito je skrivao i mračnu stranu.

Nekoliko tjedana prije ubojstva, djecu je prevezao preko tri savezne države i ostavio ih u šumi. Tada su vlasti istražile taj slučaj kao zlostavljanje djece, ali su zaključili kako djeca nisu u opasnosti.

Ubrzo potom ubio je svoju dječicu staru svega dvije do osam godina, a njihova beživotna tijela ostavio na makadamskoj cesti u ruralnom dijelu Alabame.

Za ubojstva koja je priznao je uhićen, ali policiji nije otkrio motiv zločina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene