Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijateljima servirao meso čovjeka ubijenog u tučnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan stanovnik Tjumena u Sibiru pokušao je pomoći svom prijatelju da ukloni tijelo čovjeka kojeg je ubio u tuči tako što je skuhao meso žrtve i ponudio ga poznanicima, izvijestila je agencija Interfax.

Sibirac je uhićen prilikom policijskog pretresa njegove barake u koju su navraćali mnogi iz lokalnih kriminalnih krugova. Onima koji bi primijetili čudan okus jela koje je pripremao, domaćin bi objasnio da je riječ o posebnim začinima koje koristi.

Pročitajte i ovo Ilustracija blizu autobusnog kolodvora Na klupi u parku u Zagrebu pronađeno tijelo muškarca Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

Ruski zakon još uvijek ne predviđa kanibalizam ili poticanje na kanibalizam kao kazneno djelo bez obzira na brojne epizode zabilježene poglavito u najzabačenijim dijelovima goleme države. Čovjeku će stoga biti suđeno samo za suučesništvo u ubojstvu.

Istražiteljima koji su ga pitali zašto tijelo nije dao psima umjesto prijateljima, jezivi kuhar je objasnio kako se bojao da ih ne navikne na ljudsko meso.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene