Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan stanovnik Tjumena u Sibiru pokušao je pomoći svom prijatelju da ukloni tijelo čovjeka kojeg je ubio u tuči tako što je skuhao meso žrtve i ponudio ga poznanicima, izvijestila je agencija Interfax.


Sibirac je uhićen prilikom policijskog pretresa njegove barake u koju su navraćali mnogi iz lokalnih kriminalnih krugova. Onima koji bi primijetili čudan okus jela koje je pripremao, domaćin bi objasnio da je riječ o posebnim začinima koje koristi.

Vezani članci Jim Carrey i Courtney Cox Mnogi su zaboravili da su njih dvoje glumili skupa u urnebesnoj komediji iz 1994., a ona je iste godine dobila ulogu koja joj je obilježila karijeru Rijeka Bednja U rijeci Bednji pronađeno tijelo žene čiji je nestanak prijavljen u Novom Marofu

Ruski zakon još uvijek ne predviđa kanibalizam ili poticanje na kanibalizam kao kazneno djelo bez obzira na brojne epizode zabilježene poglavito u najzabačenijim dijelovima goleme države. Čovjeku će stoga biti suđeno samo za suučesništvo u ubojstvu.

Istražiteljima koji su ga pitali zašto tijelo nije dao psima umjesto prijateljima, jezivi kuhar je objasnio kako se bojao da ih ne navikne na ljudsko meso.