Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Preživjela s nožem zabijenim u oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
72-godišnja Mary Townsen svaki je dan provodila u vrtu. Svakodnevno uređivanje, prošle je godine za nju zamalo kobno završilo. Ona se naime spotaknula te pala licem ravno na oštricu noža koji je odložila kraj sebe. Upozoravamo da fotografije mogu djelovati uznemirujuće.

Nož joj je prošao kroz lijevo oko i ušao ravno u mozak. Sreća u nesreći je to što joj je oštrica noža tek za milimetar promašila glavnu moždanu arteriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

U tom trenutku nije osjećala nikakvu bol, a njezine krike u pomoć čula je susjeda,  koja je odmah dotrčala i rekla kako je bila šokirana prizorom poput scene iz horora. 

Mary je njezin suprug odvezao u bolnicu gdje su je liječnici operirali i ipak joj uspjeli spasiti oko.

Neko vrijeme nakon nesreće Mary nije mogla čitati, pisati, samostalno hodati. Polako se oporavljala i naučila je iznova neke osnovne radnje.

Danas, gotovo godinu dana nakon nesreće dobro je i ponovno je naučila voziti. Ipak jednu je tragediju preživjela, a druga ju je pogodila. Samo dva tjedna nakon početka vožnje, njezin je suprug preminuo nakon neuspješne borbe s rakom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene