Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica razbojnika su tijekom noći u subotičkom naselju Makova sedmica pretukli pastira, svezali ga i odnijeli 10 ovaca, pretpostavlja se na klanje i da je meso završilo na uskrsnom stolu, prenio je u subotu list „Blic“.


Incident se dogodio u četvrtak navečer dok je pastir Ivica Matin bio u maloj trošnoj kući, na imanju na kojem čuva ovce Mihajla Antunovića.

Vezani članci Tamara Ecclestone Krađa u Aleji milijardera: Dvije osobe optužene da su slavnoj bogatašici ukrale nakit vrijedan 50 milijuna funti Online prijevara lažnog vojnika - 1 Žrtva prevare stala pred kamere Provjerenog: "Sve skupa sam mu uplatila 12 tisuća eura. Ovo sad neće biti uzalud"

"Psi su počeli lajati i kada sam izašao iz kućice jedan muškarac me je ščepao za vrat i bacio u dovratak i počeo gušiti. Strašno sam se uplašio. Izvukao me je vani, bacio na zemlju i tukao", ispričao je Matin i dodao da su mu vezali ruke na leđa i noge i bacili ga nazad u kuću.

Poslije pola sata jedan je provirio kroz vrata i rekao da su oni završili posao i da odlaze, a mene neka gazda odveže, dodao je pastir.

Vlasnik stada je uvjeren da su ovce završile u klaonici i da su razbojnici htjeli da se počaste za Uskrs, prenio je Blic.

"Sve smo prijavili policiji i nadam se da će huligani i lopovi biti pronađeni", rekao je Mihajlo Antunović.

Napad i krađa ovaca naišao je oštru osudu javnosti.

"Ovo nije država, ovo je teritorij potpunog bezvlašća. Ne smijem ni pomisliti što će biti tek u godinama koje dolaze!", bila je reakcija jednog od čitatelja. (Hina)