Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bit će im bolje'

Milanović o seljacima: 'Probat ćemo pomoći, ali umjesto njih ne možemo raditi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Milanović progovorio je prosvjedima seljaka i rekao kako vjeruje da će im uskoro biti bolje i to ne zaslugom njegove vlade.

Prvi se put, od početka seljačkih prosvjeda, oglasio i premijer Zoran Milanović od kojeg su seljaci tražili da se uključi u pregovore.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

Sedmi je dan prosvjeda seljaka, oni danas pozivaju sve koji žive od poljoprivrede da im se pridruže. Danas se, prvi put od početka prosvjeda, o svemu očitovao i premijer Zoran Milanović.

>> Seljaci nastavljaju prosvjede: 'Pozivamo sve poljoprivrednike da se pridruže'

'Ministar radi svoj posao, suosjećam s ljudima koji imaju problema u poslovanju. Probat ćemo pomoći, ali umjesto njih ne možemo raditi. Dakle, što je moguće, moguće je, znalo se unaprijed kakva su pravila, znalo se kakav je proračun. Već ove i sljedeće godine otvara se Europska omotnica, poljoprivrednicima će biti čak bolje nego do sada, Čak ne zaslugom moje vlade nego stjecajem okolnosti, ali neće moći svi uspjeti, kao u svakom poslu, netko uspije, netko ne uspije', rekao je danas premijer Milanović za Hrvatski radio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene