Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo dva dana nakon što se Amerikanka Carlina White nakon 23 godine vratila svojoj obitelji, policiji se predala žena za koju se sumnja da je sudjelovala u otmici Carline.


Carline je imala samo 19 dana kada je oteta iz bolnice u New Yorku. Pune 23 godine je odgajana pod imenom Nejdra Nance, a živjela je s obitelji Pettway. Upravo se Ann Pettway predala FBI i policiji nakon što je izdan nalog u državi Sjeverna Carolina. Ona je već imala nekoliko problema s policijom, a u trenutku podizanja naloga nalazila se na uvjetnoj slobodi. Prošle godine je, naime, osuđene zbog pronevjere u trgovini u kojoj je radila.

Vezani članci Slika nije dostupna Novinarka Ema Branica je u samo 4 dana riješila slučaj na kojem su gotovo sve institucije zakazale Slika nije dostupna Imate li mačku? Pripazite...

>> Nakon 23 godine oteta djevojčica se vratila obitelji

Inače, Carlina White se napokon upoznala sa svojom prirodnom obitelji. 'Ovo je kao da sam ponovo rođena. Sve mi je čudno, ali sam izuzetno sretna', rekla je Carlina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju