Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj nije izgubila nadu

Nakon 23 godine oteta djevojčica se vratila obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon više od 20 godina djevojka koja je nestala iz bolnice u New Yorku kada je imala samo 19 dana vratila se svojoj obitelji.

Carlina White je 1987. godine oteta iz bolnice u New Yorku, a iako je njena obitelj cijelo vrijeme potencirala potragu za njom, na kraju se sama Carlina javila svojoj obitelji. 'Kada nam se javila, rekla je da se cijelo vrijeme osjećala drukčije od obitelji s kojom je odrasla. Vidjela je fotografije na internetskoj stranici za nestale osobe koje su bile identične njenim fotografijama iz djetinjstva', prepričala je kako je došlo do kontakta Elizabeth White, Carlinina baka.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati"

Fox News prenosi kako je, nakon što se Carllina javila, DNA analizom potvrđeno kako se radi upravo o njoj. Ona se više od 20 godina zvala Nejdra Nance, a ovih dana se sprema u posjetu cijeloj obitelji. Već se vidjela sa svojom majkom, Joy, koju je srela u New Yorku. Tada je Joy po prvi put i vidjela svoju 5-godišnju unuku Samani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene