Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Požar u rafineriji nafte Bosanski Brod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednome od postrojenja rafinerije nafte u Bosanskom Brodu u ranim jutarnjim satima izbio je požar koji nije izazvao posljedice.

Požar je buknuo na postrojenju broj tri koje je ubrzo stavljeno izvan pogona. Nitko nije ozlijeđen, niti je došlo do zagađenja okoliša, naveli su iz bosanskobrodske rafinerije. Pojasnili su da je do izbijanja vatre došlo na vakuumskom dijelu postrojenja zbog propuštanja samozapaljivog plina.

>> Požari bjesne Hercegovinom: 'Ne možemo ništa bez hrvatskih kanadera'

Djelatnici tvrtke ubrzo su ugasili sva postrojenja, no nakon što je požar ugašen, ponovno su druga dva stavili u pogon. Po istim navodima šteta usljed požara nije bila velika. Rafinerija nafte u Bosanskom Brodu u vlasništvu je ruske kompanije Njeftgazinkora. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene