Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U garaži je u jutarnjim satima izbio požar, koji je ubrzo ugašen. Izgorjelo je 10 autobusa, dok je još nekoliko oštećeno.


Požar je izbio jutros oko tri sata u garaži u naselju Altina u Zemunu. 'Potpuno je izgorjelo 10 autobusa', izjavio je šef smjene Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović. Još je nekoliko autobusa oštećeno, a ozlijeđenih osoba nije bilo, prenosi srpski Blic.

Vezani članci Zapalio se autobus u Zagrebu VIDEO Zapalio se autobus u Zagrebu, šokirani vozač gasio vatru: ''Petnaest godina radim i ovo mi se prvi put dogodilo'' Javni gradski prijevoz u Splitu, ilustracija Priča koja vraća vjeru u ljude! Vozač velikog srca pomogao strankinjama: "Onda sam shvatila... Meni su suze došle na oči zbog njegove dobrote''

Površina izgorjele garaže iznosi 1,000 kvadratnih metara. Majstorović je rekao da su 'dojavu primili u 02.47 sati te da su za šest minuta bili na mjestu događaja.' 'Garaža je u vlasništvu Beobusa', rekao je Slobodan Vučenović iz Gradskog prometnog poduzeća. Vatrogasci se još uvijek nalaze na terenu.