Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkivaju se detalji

Potresna ispovijest tetke ubijene Nizame: "Šakama ju je udarao. Vukao ju je za kosu... Pogledala me i rekla 'Pomozi mi', ali nisam joj mogla pomoći"

Nizama Hećimović
Nizama Hećimović Foto: Facebook
Nermin Sulejmanović brutalno je prošlog petka ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to prenosio na Instagramu, a potom je ubio još dvoje ljudi i ranio troje. Polako se otkrivaju detalji stravičnog zločina koji je potresao regiju.

Nizama Hećimović, koju je u petak u Gradačcu brutalno pretukao i ubio Nermin Sulejmanović, od nasilnika se nekoliko dana skrivala kod tetke.

Zijada Vuković-Pamuković, tetka ubijene Nizame, za Dnevni avaz ispričala je što se događalo tog dana.

Pročitajte i ovo Mate Uzinić Na misnom slavlju Nadbiskup Uzinić u propovijedi se dotaknuo i BBB-a: "Ne možemo ih jednostavno proglasiti huliganima"

"On je došao do kuće. Na glavni ulaz nije mogao ući. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspio ući u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu", rekla je kroz suze Zijada Vuković-Pamuković.

Nizama se, kada je shvatila da je došao, sakrila u sobu Zijadina sina Nedima i zaključala se.

"Tu je ispalio metak, nije mogao odmah ući u sobu. Obišao je oko kuće. Ne sjećam se je li prozor bio otvoren. Uspio je razvaliti vrata i ući u sobu u kojoj je bila Nizama. Mog sina Nedima ranio je u nogu, ja sam nazvala policiju."

Nermin Sulejmanović potom je uzeo bebu i odnio je do automobila. Vratio se u kuću po Nizamu. 

"Šakama ju je udarao, ja sam plakala i dozivala pomoć. Kada su izašli iz kuće, on je Nizamu vukao za kosu, to nikada neću zaboraviti. Ona je stala nasred puta i plakala je, pogledala je u mene i rekla mi: 'Pomozi mi, tetka'. Ja joj nisam mogla pomoći. Zvala je, molila za pomoć", rekla je kroz suze Pamuković-Vuković.

Pročitajte i ovo Joško Kodžoman i Sofija Preljvukić Vjera i sudbina Fra Joško iz Sinja podijelio svjedočanstvo jedne žene: ''Obećao sam joj na ispovijedi da ću to reći javno''

Na pitanje tko mu je rekao gdje je Nizama, kaže: "Ne znamo tko, ali znamo da je bio u vezi s policajkom. Ne znam ni je li ona rekla, nemam dokaze, ali znam da je bila s njim."

Osim Nizame Sulejmanović je ubio i Džengiza i Denisa Ondera te teško ranio Harisu Onder. Upucao je i policajca te Nedima Pamukovića, Zijadina sina. On se u bolnici opravlja od ranjavanja.

"Bili smo kod njega u posjetu. Dobro se oporavlja. Treba uskoro na kućno liječenje. Trauma će mu, kao i svima nama, ostati za cijeli život", rekla je Zijada. Zijadin muž Samir u trenutku brutalnog napada bio je u Italiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene