Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poslovni partner

Ispovijest muškarca koji je spasio bebu trostrukog ubojice: "Rekao mi je da će umrijeti u roku od pola sata i da će ubiti i mene"

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot
Nermin Sulejmanović u petak je ubio troje ljudi, među kojima i svoju nevjenčanu suprugu, još ih je troje ozlijedio, a onda je presudio sebi. Sve je dijelio na društenoj mreži, a njegov poslovni partner Emir Džinović ispričao je svoju stranu priče.

"Rekao mi je da upalim Instagram. Ide live", započeo je priču Emir Džinović, poslovni partner Nermina Sulejmanovića, koji je u petak ubio troje ljudi i još ih toliko ranio, a na kraju presudio i sebi.

Nakon što je završio prijenos, Sulejmanović ga je nazvao i pitao hoće li hraniti njegovo dijete te mu je poslao lokaciju na kojoj se nalaze nevjenčana supruga koju je ubio i dijete, ispričao je Džinović za Dnevni avaz.

Prije negoli je otišao na adresu, policiji je prijavio gdje se nalaze.

"Rekao mi je da će dijete umrijeti ako ne dođem u roku od pola sata, dijete nije primilo terapiju", objasnio je.

Pročitajte i ovo Mjesto tragedije u Gradačacu Grad zavijen u crno Gradačac u suzama čeka sahranu Nizame: "Sramota nas je što nismo znali da je toliko dugo maltretira i tuče"

S inspektorima je došao do vikendice gdje su vidjeli užasan prizor - ubijenu ženu i dijete na podu koje plače.

"Uzeo sam dijete u naručje i počeo bježati. U blizini sam ugledao kamere i mislio sam da je sve povezano, da nas prati, da će nas ugroziti. Stali smo s policijom u šumi, sakrili se i čekali prvi auto koji naiđe da se spasi dijete", nastavio je.

Pročitajte i ovo Frizerski salon pa otkud to? Došli u frizerski salon radi kontrole računa, ali slučajan pogled na pult potpuno ih je šokirao: Pozvali su policiju

Odvezli su ih, a kada je ugledao čisto, okupano dijete, rekao joj je: "Lena, Emir je uz tebe", prisjeća se u suzama. Dijete su tada odveli.

Kasnije ga je Sulejmanović nazvao i pitao ga je kako je dijete. Kada mu je rekao da je dobro, Sulejmanović mu je odgovorio: "Hinjo jedna, i tebe ću ubiti. Samo moli Boga da se ne sretnemo danas", rekao je. 

Policija je cijelo vrijeme bila uz njega dok je komunicirao sa Sulejmanovićem, rekao je za Dnevni avaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene