Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Traže krivca za smrt

Popila 17 votki na zabavi, roditelji tuže konobare, dečka, Sveučilište...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji studentice i igračice odbojke koja je s dečkom bila na zabavi u njegovom bratstvu, nakon koje je umrla, prethodno popivši između 10 do 17 čašica votke, odlučili su tužiti Sveučilište i njezinog dečka.

Megan Helal, 19-godišnjakinja, s dečkom je bila na zabavi bratstva Sigma Chi u jednom baru u Teksasu, gdje je u roku od dva sata popila između 10 i 17 čaša votke, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

>> Otkrili su kako sve varaju da bi došli do alkohola!

Zabava se odvijala 20. ožujka 2010. godine, a djevojka je nakon zabave u potpuno alkoholiziranom stanju otišla zajedno s dečkom u njegov apartman. Iduće jutro, dečko je primijetio njezino beživotno tijelo na podu stana.

Helal je ubrzo prebačena u obližnju bolnicu, a liječnici su mogli samo proglasiti vrijeme smrti, jer joj spasa više nije bilo. Njezini roditelji sada su odlučili pokrenuti tužbu protiv Sveučilišta Navarro, konobare bara, njezinog bivšeg dečka te još nekolicinu drugih osoba. Tužba sve tereti za nemar.

'Jasno je da nitko nije obraćao pažnju što se tamo događalo', istaknula je odvjetnica obitelji Linda Turney. No, obdukcija je pokazala kako je Helal umrla od prirodnih posljedica, a ne od alkohola. Kako prenosi KWTX, djevojka je umrla od srčane aritmije i miokardijalne fibroze nepoznatog porijekla.

Roditelji u tužbi nisu izrazili specifičnu odštetu, već su istaknuli kako ne žele da se isto dogodi i drugim obiteljima.

Baylor Frat Sued for Drinking Death: MyFoxDFW.com

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene