Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač bez kontrole

VIDEO Pomahnitala vožnja L.A.-om: Na smrt pregazio jednu, ozlijedio 11 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac automobilom divljao po rivi u Los Angelesu. Pri tom je poginula jedna, a ozlijeđeno 11 osoba.

Pomahnitali muškarac divljao je automobilom po rivi uz poznatu plažu Venice Beach u Los Angelesu, usmrtivši jednu i ozlijedivši 11 osoba. Pomahnitala vožnja nastavila se po nekoliko gradskih blokova, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

>> VIDEO Nevjerojatna snimka nesreće iz koje su svi izašli neozlijeđeni

'Automobil smo našli, ali je vozač već pobjegao pješice. Sada imamo osumnjičenog koji je uhićen', rekao je Daniel Chun, glasnogovornik policije u LA-u. Očevici su vozača opisali kao plavokosog bijelca u 20-tim godinama, a uhićeni odgovara tome opisu.

Također prenose da je oko šest sati poslijepodne automobilom došao na Venice Beach i brzinom oko 30 kilometara na sat zaletio se na pješake. Policija zasad ne zna koji je bio motiv vozača niti je li bio pijan.

Deset od 12 osoba prebačeno je u bolnicu, a dvije su bile u kritičnom stanju od kojih je jedna podlegla ozljedama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene