Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U braku bila tri dana

VIDEO Djevojka na medenom mjesecu poginula u bizarnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada talijanka Alice Gruppioni, imala je samo 32 godine, a bila u braku tek tri dana prije nego što je poginula u bizarnoj nesreći na Venice Beachu u Los Angelesu.

Sa svojim suprugom, Alice je u Los Angelesu namjeravala provesti medeni mjesec. Njezina obitelj je potvrdila da se talijanka udala 31. srpnja te da je u braku bila samo tri dana, prenosi New York Daily News.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Jedna od svjedokinja je izjavila da je vidjela 'muškarca i ženu kako leže na podu i drže se za ruke'. Nedugo potom, Alice je preminula.

Podsjetimo, muškarac se automobilom zaletio na šetalište u Venice Beachu. U nesreći je ozlijeđeno 11 osoba, a poginula je samo Alice Gruppioni. Vozačeva pomahnitala vožnja nastavila se po nekoliko gradskih blokova.

Svjedoci su izjavili da je 'izgledalo kao da vozač želi namjerno ugroziti ljude'.

Pomahnitalu vožnju možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene