Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A što kažete vi?

Političari žele da muškarci uriniraju sjedeći na školjki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obvezati muškarce da mokre sjedeći kako bi zahodi bili čišći smisao je prijedloga kojim će se baviti regionalno vijeće pokrajine Soermlanda, u središtu Švedske.

Mjesne vlasti u tom kraju, gdje osoblje u dječjim vrtićima potiče dječake da sjede na zahodu dok mokre, nisu olako shvatile to pitanje.

Neki naime misle da je sjedenje na zahodskoj školjci ne samo čišće, već i da smanjuje tegobe s prostatom, podsjeća Viggo Hansen, član Ljevičarske stranke koja je iznijela taj prijedlog, u razgovoru za mjesnu televiziju.

U prijedlogu se usto dodaje da mokrenje sjedeći 'pridonosi boljem i duljem spolnom životu'. No, Hansenovi politički protivnici misle da on ide predaleko i da će biti teško nadzirati provedbu tog propisa.

Ljevičarska stranka je 12. lipnja predala prijedlog regionalnom vijeću Soermlanda koje ima godinu dana za njegovo proučavanje, rekao je vijećnik Maud Ekman. (Hina)

Pročitajte i ovo Brinu li političari o siromašnima? Dnevnik Nove TV pita Brinu li političari dovoljno o siromašnima? Pogledajte kako ste glasali Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene