Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao svu opremu za uzgoj

Domišljati kriminalac: Policija mu pretražila stan pa pronašla plantažu marihuane u – tuš-kabini

Kupaonica, ilsutracija (Foto: Getty Images)
Kupaonica, ilsutracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Talijanska je policija u kupaonici jednog stana u Cagliariju pronašla 500 biljaka marihuane. Droga je bila skrivena na vrlo domišljatom mjestu – iza tajnih vrata ugrađenih u zid tuš-kabine.

Policija je u talijanskom gradu Cagliariju pronašla plantažu marihuane u jednom stanu. Droga je bila skrivena na vrlo domišljatom mjestu. Naime, 30-godišnji Filippo Gavezzani svoju je plantažu sakrio u šupi iza tajnih vrata ugrađenih u zid kabine za tuširanje, piše talijanski Tgcom24.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Tajni prolaz otkrili su agenti stožera policije u Cagliariju, a vlasnika su odmah uhitili.

Do tog otkrića policija je došla nakon istrage niza pljačkaša i provjera. Policajci su primijetili da u zgradi 30-godišnjaka netko uzgaja drogu.

Šupa veličine 500 četvornih metara bila je opremljena svime što je potrebno za uzgoj marihuane: halogenim žaruljama, dizalicama topline i ventilatorima.

Kako piše Tgcom24, osim zbog uzgajanja marihuane, 30-godišnjaka se sumnjiči i za krađu električne energije kojom je opskrbljivao svoju plantažu te za posjedovanje oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene