Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga je u tijeku

Tragedija u Beču: Policija će zbog smrti bebe ispitati njenog brata (11)

Ilustracija
Ilustracija Foto: Frank Hoermann
Policija će ispitati 11-godišnjaka nakon što je u podnožju zgrade našla njegovog devetomjesečnog brata. Beba je preminula kasnije u bolnici od teških ozljeda.

Strašna obiteljska tragedija zgrozila je Beč. U petak navečer je ispred stambene zgrade na travnjaku pronađena je devet mjeseci stara beba, koja je kasnije preminula u bolnici od teških tjelesnih ozljeda

Još se uvijek ne zna točan slijed događaja, ali policija sumnja da je bebu s balkona bacio njen 11-godišnji brat koji, prema policijskom izvješću, boluje od "neurološke bolesti", prenosi Kleine Zeitung.

33-godišnja majka oba dječaka je za to vrijeme bila u kuhinji. Djeca su prema njenom iskazu bila u dnevnom boravku. Kada je ponovno iz kuhinje ušla u dnevni boravak, u njemu je bio samo 11-godišnjak. Devetomjesečne bebe više nije bilo nigdje u stanu.

Pročitajte i ovo Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor u bolnici je Strava kod susjeda: Beba pala kroz prozor s drugog kata u vrtiću

On je nešto kasnije pronađen na travnjaku ispred zgrade, ispod balkona. Iako je hitna pomoć pozvana odmah, bebi nije bilo spasa. 

Glasnogovornica bečke policija Barbara Gass je rekla da se 11-godišnjak nalazi kod rodbine, te da će se daljnje ispitivanje i istraga, u ovom slučaju, voditi u uskoj suradnji s nadležnim Uredom za skrb mladih u Beču i Državnim tužiteljstvom.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene