Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u bolnici je

Strava kod susjeda: Beba pala kroz prozor s drugog kata u vrtiću

Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor
Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor Foto: Goran Srdanov/Nova.rs
U petak ujutro u vrtiću u Beogradu beba stara godinu dana pala je kroz prozor i nalazi se u dječjoj bolnici.

"U tijeku je dijagnostika. Dijete je stabilno, nije životno ugroženo. Očekujemo da će biti dobro. Nakon dijagnostike znat ćemo više detalja", rekao je za Nova.rs Siniša Dučić, ravnatelj Sveučilišne dječje klinike.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Otac djeteta kazao je dječak dobro, a oglasilo se i Ministarstvo obrazovanja, javlja Nova.rs. Ministar Branko Ružić tražio je hitni izvještaj ravnatelja o incidentu i okolnostima pod kojima je dijete palo.

"Svaki propust zaposlenih bit će najstrože kažnjen. Djeca su nam najvrednija i sve mora biti prilagođeno njihovoj, prije svega, sigurnosti, a zatim i razvoju", rekao je ministar Ružić i naglasio da je u ovom trenutku najvažnije da dijete bude dobro.

Prema neslužbenim informacijama, dječak se u trenutku nepažnje odgojiteljice popeo na stol pored otvorenog prozora i pao s visine od 7-8 metara.

Bebu je u bolnicu odvela majka, a liječnici su o svemu obavijestili policiju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene