Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivena u kovčegu

Policija na nogama: Bomba izazvala paniku na željezničkoj stanici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija danas je oko 14:00 sati zatvorila željeznički kolodvor u Bonnu nakon što je nepoznati počinitelj ostavio bombu ručne izrade u kovčegu.

Evakuacija putnika s kolodvora žurno je obavljena nakon što je prolaznik uočio sumnjivi kovčeg na stanici. Pola sata poslije pirotehničari su detonirali eksplozivnu napravu koristeći vodeni top. Utvrđeno je da je na sebi imala vremenski tajmer, javlja www.thelocal.de.

Pročitajte i ovo Dojava o bombi na sudu Lažne dojave Otkriveno tko je zvao sud i prijetio bombama: Otkazana ročišta, svi evakuirani Bomba u Rijeci: Ilustracija - 5 Otkrivena još jedna bomba Eksplozija bi imala nesagledive posljedice: Reporter Dnevnika Nove TV donosi detalje uklanjanja velike opasnosti iz riječke luke

Neki od svjedoka vidjeli su mladića kako ostavlja kovčeg na stanici i odlazi pa sada policija kreće u potragu za bombašem.

>> Zbog uklanjanja bombe evakuiran dio Tokija

Zanimljivo, samo par sati nakon ovog događaja na istom je kolodvoru pronađena odbačena kutija cipela koja je ponovno izazvala paniku, no ubrzo je utvrđeno kako se ovaj put radi o lažnoj uzbuni.

Nemili događaji uzrokovali su kaos u željezničkom prometu u Bonnu pa su vlakovi preusmjeravani, dok se putnicima koji su se našli na kolodvoru u vrijeme evakuacije nudio besplatan prijevoz taxijem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene