Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledao utakmicu na TV-u

Policajci uhitili šefa mafije prerušeni u dostavljače pizze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef napuljske mafije uhićen je u subotu dok je gledao nogometnu utakmicu na televiziji. Policajci su do njega došli prerušeni u dostavljače pizze.

Šefa Camorre, napuljske mafije, koji je u bijegu od 2013., uhitili su u subotu dok je gledao nogometnu utakmicu Inter-Napulj na televiziji, policajci prerušeni u isporučitelje pizze, objavila je policija u nedjelju.

Pročitajte i ovo Potres u Italiji 5,0 stupnjeva Snažan potres pogodio Italiju, dobro se osjetio i u Hrvatskoj: "Zaljuljali su se krevet, luster i namještaj" Slika nije dostupna Hrabrost ili ludost Mafiji poslao poruku: ''Još uvijek sam živ, a vi niste uspjeli''

Talijanska policija je zadovoljna okončanjem bijega jednog od 100 najopasnijih kriminalaca Italije, Roberta Manganiella (35) šefa jednog od klanova povezanih s Camorrom i traženog zbog dvostrukog ubojstva.

Manganiello je optužen za ubojstvo dvojice muškaraca u listopadu 2004., članova neprijateljskog klana čija ubojstva su pokrenula jednu od prvih i najokrutnijih osveta između mafijaških obitelji napuljske četvrti Scampaia, koju je u romanu "Gomorra" opisao Roberto Saviano. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene