Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef napuljske mafije uhićen je u subotu dok je gledao nogometnu utakmicu na televiziji. Policajci su do njega došli prerušeni u dostavljače pizze.


Šefa Camorre, napuljske mafije, koji je u bijegu od 2013., uhitili su u subotu dok je gledao nogometnu utakmicu Inter-Napulj na televiziji, policajci prerušeni u isporučitelje pizze, objavila je policija u nedjelju.

Vezani članci Nicola Gratteri, protumafijaški tužitelj Više od 350 članova mafije na najvećem suđenju u Italiji: ''Oni su vlast'' Prosvjed protiv karantene u Napulju - 3 Stotine ljudi prosvjedovale protiv karantene u Napulju, sukobili se s policijom koja je bacila suzavac

Talijanska policija je zadovoljna okončanjem bijega jednog od 100 najopasnijih kriminalaca Italije, Roberta Manganiella (35) šefa jednog od klanova povezanih s Camorrom i traženog zbog dvostrukog ubojstva.

Manganiello je optužen za ubojstvo dvojice muškaraca u listopadu 2004., članova neprijateljskog klana čija ubojstva su pokrenula jednu od prvih i najokrutnijih osveta između mafijaških obitelji napuljske četvrti Scampaia, koju je u romanu "Gomorra" opisao Roberto Saviano. (Hina)