Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljanje od strane vlasti

Policajci reketarili prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica beogradskih policajaca osumnjičeni su da su zlostavljali i reketarili prostituke u Zemunu. Dvoje policajaca je uhićeno, a treći je u bijegu.

Istraga je utvrdila da su osumnjičeni policajci tijekom noći napuštali objekte koje su osiguravali i privatnim automobilom odlazili na Novosadski put kod željezničke stanice u Zemunu i otimali novac od prostitutki, piše Press.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AFERA Političari putovanja koriste za prostitutke, razularene zabave i opijanje: Jedan je tražio upute do bordela, drugi je želio određenu vrstu djevojaka Slika nije dostupna ORGANIZATORI - DESNICA Raskalašeni zastupnici: Istražuju se anonimni navodi o razvratnim zabavama u dvorani parlamenta njemačke pokrajine

Trojica policajaca bili su anagažirani na osiguravanja objekata u Novom Beogradu i Zemunu. 

'Oni su osiguravali jednu medijsku kuću i nekoliko puta su napuštali svoje radno mjesto i odlazili u Zemun, u blizini nadvožnjaka na Novosadskim putu, gdje se skupljaju prostitutke. Policajci su ih maltretirali i otimali novac. Za dvije večeri od njih su uzeli 11.000 dinara i 20 eura', izjavio je sugorovnik Pressa blizak istrazi.

'Za reketarenje i maltretiranje saznalo se tek kada su pretukli tri prostittutke. Nakon batina one su slučaj pijavile policiiji i ubrzo su inspektori utvrdili kako je trojka organizirala cijeli                        posao. Prostitutke su dvojicu policajaca prepoznale u policiji. Oni su kod njih odlazili u uniformama ali sa skinutim značkama i drugim oznakama, u bijelom 'Peugeotu' čiji je vlasnik jedan od policajaca', dodaje. 

U policiji objašnjavaju kako je dvojica njihovih kolega uhićena, a treći je zasad u bijegu, no pretpostavlja se da će i on ubrzo biti priveden.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene