Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajac na cesti porodio trudnu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan policajac planirao je ozbiljno porazgovarati s čovjekom kojeg je zaustavio zbog prebrze vožnje, ali se našao u poziciji da mora poroditi njegovu trudnu suprugu.

Policajac Dan Well vozio se u službenom automobilu kada ga punom brzinom pretekao jedan BMW. No nakon što je uspio zaustaviti vozača, imao je što za vidjeti.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Vozač, ruski bankar Michael Nadel, objasnio je kako mu žena rađa i zamolio za pomoć.

'Taman sam htio porazgovarati s njim o načinu na koji vozi i naplatiti kaznu kad mi je rekao da mu žena rađa ali je došlo do komplikacija', priča policajac Wells.

Vidjevši kako je beba poplavila bistri policajac brzo je reagirao i uklonio pupčanu vrpcu koja joj se zaplela oko vrata te tako opomogao djetetu da normalno diše.

'Glavica joj je bila vani i mogao sam vidjeti pupčanu vrpcu oko njenog vrata . Rekao sam majci da gura i beba je izišla van. Zatim sam skinuo pupčanu vrpcu koja se zaplela oko bebinog vrata i predao dijete majci',

Gospodin Nadel zahvalan je policajcu Wellu što mu je pomogao poroditi njegovu kćer Nikol. 'Zaista nam je puno pomogao. Vrlo sam sretan i puno mu dugujemo', dodao je Nadel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene