Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukoliko vas je i inače strah od dizala, savjetujemo da ne gledate video jer vam zasigurno neće pomoći da tu fobiju prevladate.


Neimenovani Korejac iz predgrađa Seula zamalo je prije nekoliko dana tragično skončao u zgradi u kojoj živi, međutim uspio je u posljednji trenutak iskočiti iz dizala koje je krenulo prema gore unatoč tome što se vrata nisu zatvorila i što je lift krenuo i prije nego što je u njega zakoračio.

Vezani članci Pavle Kalinić Pavle Kalinić otkrio koga bi volio vidjeti na čelu Zagreba nakon izbora, državni vrh pozvao na komemoraciju Bandiću Milan Bandić i Sabina Tandara-Knezović Pogledajte posljednji TV intervju Milana Bandića: "Volio bih da ostatak Hrvatske živi kao Zagreb..."

Sirotog je čovjeka lift povukao dok je ležao na njegovom pragu, i da se nije uspio snaći, bolje je ne zamišljati kako bi završio.

Korejski su mediji naveli da se takvo što ne bi dogodilo da je u sporno dizalo ugrađen sigurnosni sistem propisan zakonom 2000. godine, no po svemu sudeći odgovorni su odlučili odgoditi ulaganje u lift koji je u zgradu postavljen samo godinu dana ranije, 1999. 

Eto dobre lekcije svima zašto na sigurnosti nikada ne treba štedjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook