Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno tijelo

Bizarna smrt - ostala zaglavljena u liftu, našli je nakon nekoliko dana: "Nitko nije čuo njezine povike"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Poštarica je ostala zaglavljena u liftu i nije uspjela dozvati pomoć. Njezino tijelo pronađeno je nekoliko dana kasnije.

32-godišnja Olga Leontijeva raznosila je u 24. srpnja poštu u Taškentu, glavnom gradu Uzbekistana. Snimka nadzorne kamere zabilježila je njezin ulazak u lift zgrade od devet katova, a poslije toga više nije viđena.

Obitelj samohrane majke šestogodišnje djevojčice njezin je nestanak prijavila dva dana kasnije, u srijedu. U četvrtak je Olgino tijelo pronađeno u liftu. Pretpostavlja se da je došlo do kvara na liftu ili nestanka struje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upitna sigurnost Tragedija u vodenom parku: Otac poginuo, a kći kritično, nakon što ih je vjetar bacio 50 metara s vodene konstrukcije

"Nitko nije čuo njezine povike upomoć", navodi jedan od stanovnika zgrade u kojoj se sve odigralo i dodaje da se nije oglasio ni alarm u dizalu.

Lift kineske proizvodnje već je imao zabilježene tehničke kvarove i nije bio propisno registriran, piše Daily Mail. "Kvarovi su bili uobičajeni", navodi se u priopćenju Ureda glavnog tužitelja u Taškentu.

U tijeku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti poštarice. Fahriddin Nuralijev, glasnogovornik poduzeća Regional Electricity Networks, rekao je da nije bilo prekida struje u stambenoj zgradi tih dana.

Pročitajte i ovo Policija U noćnim satima Sukob u parku: Još jedan maloljetnik pretučen u Zagrebu, teško je ozlijeđen

"O tome svjedoče zapisnici o interventnim isključenjima. Uzrok incidenta je kvar na dizalu. To su potvrdili i stanovnici", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene