Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anđeo čuvar

Pogrešnom prijatelju poslala SMS i spasila mu život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz okolice Pariza u nedjelju navečer primila je SMS poruku jednog od svojih prijatelja kako planira počiniti samoubojstvo. U panici je nazvala policiju te mu tako spasila život.

Navedena neimenovana žena zapravo je poslala SMS poruku prethodno krivoj osobi, odnosno prijatelju koji joj je odgovorio kako si namjerava oduzeti život. Nakon njegove SMS poruke, brzo je obavijestila policiju, rekla im njegovo ime i prezime, no ne i adresu stanovanja, prenosi lyoncapitale.fr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' U Parizu održano veliko natjecanje u pisanju diktata - 1 Tisuće natjecatelja VIDEO/FOTO Tisuće ljudi na glavnoj pariškoj ulici: Održano masovno natjecanje u pisanju diktata

>> Primila poruku od mobilnog operatera: 'Nadam se da ćeš gorjeti u paklu'

Policija je ubrzo pronašla stan njezinog prijatelja, no kako se nije javljao na portafon, a svijetlo u stanu bilo je upaljeno, pozvani su i vatrogasci pa je policija s njima nasilno ušla kroz prozor.

U kuhinji stana zatekli su muškarca na podu, pored dvije prazne boce alkoholnog pića i koji je počeo rezati žile na rukama. Policajci su ga spriječili te je prebačen u obližnju bolnicu, gdje su mu rane sanirane i život spašen. Njegova prijateljica, sasvim slučajnom SMS porukom, spasila mu je život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene