Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Skinite aplikaciju'

Primila poruku od mobilnog operatera: 'Nadam se da ćeš gorjeti u paklu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je djevojka zatražila od teleoperatera obrazloženje zašto nije dobila upozorenje o prekoračenju tarife, a dobila je nešto čemu se nije nadala.

Šesnaestogodišnja Norvežanka nazvala je službu za korisnike jednog mobilnog operatera nakon što nije dobila poruku upozorenja zbog prekoračenja tarife. 'Teleoperater mi je rekao da skinem aplikaciju kojom ću pratiti mjesečnu potrošnju. Ja sam mu rekla kako to nije potrebno, jer tu obavijest trebam dobivati SMS-om. Tada me zamolio da mu 'izađem u susret'. Rekla sam kako do nije dovoljno, zaželjela mu ugodan dan i spustila slušalicu', priča mlada Norvežanka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

>> Rekao 'Isus te voli' i dobio otkaz

Nekoliko minuta kasnije dobila je SMS poruku od mobilnog operatera. 'Rijetko se susretne netko ovako bezobrazan. Nadam se da ćeš gorjeti u paklu', pisalo je u SMS-u. Ubrzo nakon toga stigla joj je poruku o uspješnoj aktivaciji mobilne širokopojasne mreže što nipošto nije tražila.

Djevojka i njezina majka cijeli su slučaj odlučile prijaviti nadležnima u tvrtki, no nakon što im se tamo nitko nije želio očitovati o incidentu s pričom su izašle u medije.

Nakon toga, primile su isprike mobilnog operatera, no rekle su kako će s njima raskinuti ugovor, a operateru ovo zasigurno nije dobra reklama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene