Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimke nesmotrenih vozača često nam dolaze iz cijelog svijeta. Ovaj put nisu daleko putovale. Pogledajte što se sve događa na slovenskim autocestama.


Video ludorija na slovenskim autocestama pogledajte OVDJE.

Naši susjedi Slovenci prošle su zime na svojim autocestama imali velikih problema i to uglavnom zbog nesmotrenih i nepripremljenih vozača. Među krivcima su i vozači teretenih vozila koji su na autocestama vozili unazad, ulazili u zatvorene tunele te blokirali cijele ceste kada se nisu mogli probiti kroz klance.

>> VIDEO Je li on normalan?!

Vezani članci Premijer Andrej Plenković (Dnevnik.hr) Plenković komentirao izjavu slovenskog premijera o ulasku Hrvatske u Schengen: ''Imamo i mi mehanizme'' Marjan Šarec (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Slovenski premijer o ulasku Hrvatske u Schengen: "Čini mi se neozbiljnim da su to stavili na dnevni red pred istekom mandata Komisije"

No, problem ne predstavljaju samo teretna vozila nego i vozači koji nesmotreno izađu na cestu, primjerice, ne očistivši svoja vozila od snijega. Što se sve prošle zime događalo na slovenskim autocestama pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook