Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Somalski pobunjenici demantirali su bilo kakvu upletenost u samoubilački atentat izveden jučer u Mogadišu u kojem je ubijeno najmanje 19 ljudi, među kojima trojica ministara, rekao je danas glasnogovornik pobunjenika kako prenose agencije.


Službeni glasnogovornik radikalne islamističke skupine Šebab je rekao da su o tragediji doznali od medija. 'Nismo upleteni u taj incident, mudžahedini Šebaba nisu počinili to nedjelo', rekao je glasnogovornik koji je odgovornost prebacio na 'izdajničku' vladu predsjednika Šarifa Ahmeda.

Najmanje 19 osoba, uglavnom studenata i trojica ministara somalske tranzicijske vlade kao i tri lokalna novinara, ubijeni su jučer u samoubilačkom napadu u hotelu Šamo u Mogadišu tijekom svečanosti promocije studenata. (Hina)

Vezani članci Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača Prosvjedi u Mjanmaru Policija i vojska pucale i ubile 38 prosvjednika, među njima četvero djece: "To je užasno, to je pokolj"