Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog Ukrajine

VIDEO Voditeljica sve šokirala na kraju vijesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liz Wahl, voditeljica ruske TV mreže Russia Today, dala je otkaz pri kraju informativne emisije koju je vodila u studiju u Washingtonu.

Na ruskoj TV mreži Russia Today događa se prava novinarska pobuna ili barem pobuna američkih djelatnika koji rade tamo. Nakon što je Abby Martin u utorak pred kamerama u studiju rekla što misli o događajima na Krimu i potezima Rusije, isto je je učinila i njezina kolegica Liz Wahl.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Wahl je zapravo otišla i korak dalje te je rad na RT-u nazvala mučnim. "Ponosna sam što sam Amerikanka i vjerujem u širenje istine. Zbog toga nakon ovih vijesti dajem otkaz", poručila je sad već bivšim šefovima Wahl.

Hillary Clinton nije pazila što priča o Putinu...

"Muka mi je što sam tamo radila", rekla je u izjavi za Daily Beast bivša novinarka i voditeljica RT-a. Dodala je kako Kremlj ne prestaje utjecati na uređivačku politiku RT-a te da se na toj televiziji ne treba postavljati suvišna pitanja, ako netko želi imati uspješnu karijeru.

Događaji u Ukrajini Wahl su pogodili i na osobnoj razini, kako je obrazložila, zbog bake i djeda, koji su u SAD pobjegli 1956. godine pred sovjetskim snagama i tijekom revolucije iste godine.

Njezina ranije spomenuta kolegica Abby Martin, u utorak je javnosti pred kamerama poručila da je to "što je Rusija učinila pogrešno". "Ne mogu vam objasniti koliko se protivim državnoj intervenciji u poslove druge suverene zemlje", rekla je Martin.

Ona je navodno još uvijek novinarka RT-a, ali je poslana na Krim, kako bi svoj sud o događajima tamo mogla donijeti iz prve ruke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene