Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je dječačić iz američke savezne države Illinois za dlaku izbjegao smrtonosan napad susjedova ljubimca pitona koji mu se uvukao u krevetić.


Malenog Williama, koji danas slavi prvi rođendan, zmija je nekoliko puta ugrizla, no prevezen je u bolnicu i oporavlja se. 'Da mu se zmija omotala oko vrata danas vjerojatno ne bismo slavili njegov rođendan', rekao je Williamov otac Devin.

>> Zmija mu iskočila na ruku tijekom vožnje na 260 km/h!

Vezani članci Policija, ilustracija Pokušaj ubojstva u Gračacu: 22-godišnjak nožem teško ozlijedio mladića (20) Djevojčica i piton (Foto: Screenshot/YouTube) Većina djece dobije psića ili mačku, a ona obožava svojeg pitona

Zmija je nekako pobjegla iz svoje nastambe i došla do susjednog stana i Williamove sobe. Njegov otac, Devin, čuo je plač djeteta i dotrčao u sobu. Prizor ga je zaprepastio, zmija se omotala oko dječakove noge i grizla ju. Devin je zgrabio deku i njome omotao zmiju kako bi ju maknuo od svog sina. Pozvao je veterinarsku službu koja je sve prijavila policiji nakon čega je podignuta prijava protiv vlasnika pitona.

Uskoro je utvrđen da vlasnica nije imala adekvatnu nastambu zbog svog ljubimca zbog čega je on bez problema pobjegao. Obitelj Devin odlučila se iseliti iz zgrade u kojoj je njihov sinčić umalo stradao, piše Daily Mail.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player