Obavijesti Video Pretražite Navigacija

50 pijanih tinejdžera uništilo kuću i drogiralo psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tulum jedne petnaestogodišnjakinje završio je kobno za njezinog psa, roditelje i samu kuću koju su potpuno uništili pijani srednjoškolci. Gemma Johnson organizirala je tulum za kojeg tvrdi da su na njega nepozvani upali pijani srednjoškolci, i to njih čak 50-ak.

Kuća je bila zašarana grafitima, prepuna odbačenih praznih limenki piva, razbacanog donjeg rublja, a ostali su bez dva laptopa, iPoda i nakit. Njihov petomjesečni psić Bailey ležao je u komi na podu, najvjerojatnije zbog tableta koje je slučajno pojeo. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

Njezini roditelji Robert i Julia Anscomb vratili su se i pronašli svoju kuću potpuno uništenu. 

'Totalno su nas uništili i ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Kako je netko mogao učiniti nešto ovako? Kada sam vidio kako kuća izgleda došlo mi je da bacim šibicu i sve zapalim, jer je potpuno uništeno do granica neprepoznatljivosti', izjavio je šokirani Robert Anscomb. 

Roditelji su naglasili kako su svojoj kćerki dozvolili da ima mali pidžama party za dvoje ili troje njezinih prijatelja dok su oni bili u restoranu u Londonu kako bi proslavili Robertov rođendan. Znali su da će biti alkohola u kući, ali dodaju da su svojoj kćeri vjerovali i nikada nisu pomislili da će se ovako nešto dogoditi. 

Policija je potvrdila kako su oni bili u kući za vrijeme tuluma te da su zaplijenili alkohol na svom odlasku. 

Gemma je trenutačno kod svojih prijatelja i boji se vratiti kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene