Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teret išao s Kube

Panama zaplijenila sjevernokorejski brod s oružjem, kapetan se pokušao ubiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod koji je s Kube išao u Sjevernu Koreju zaplijenjen je u Panami nakon što je u njemu pronađeno neprijavljeno oružje.

Panama je ovog tjedna zaplijenila brod koji je plovio iz Kube pod zastavom Sjeverne Koreje zbog neprijavljenog naoružanja. Brod je zaustavljen zbog indicija da prevozi drogu u Sjevernu Koreju, no u kontejnerima sa šećerom pronađeno je oružje.

>> Sjeverna Koreja: Ubit ćemo ljudsko smeće koje je pisalo o Kim Jong unu i Hitleru!

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Ilustracija SVE SE VIŠE KUHA "Ne pričajte gluposti, razmislite i oprezno!": Moćna sestra sjevernokorejskog vođe poludjela na susjede, a poslana je i prijetnja Japanu

Brod je zaustavljen u blizini luke Manzanillo na atlanskoj strani Panamskog kanala, piše Reuters. 'Iskrcat ćemo sav teret s broda kako bismo vidjeli što se točno u njemu nalazi. Ne možete neprijavljeno prevoziti oružje kroz Panamski kanal!', izjavio je tamošnjim medijima predsjednik Paname, Ricardo Martinelli.

Dodao je kako je kapetan broda nakon toga pokušao izvršiti samoubojstvo, a policija je uhitila i 35 članova njegove posade.

Predsjednik Paname na Twitteru objavio fotografiju oružja

Fotografiju oružja iz kontejnera na svom Twitteru profilu objavio je i sam predsjednik Martinelli. 'Materijal koji se nalazi u teretnim kontejnerima među šećerom', napisao je Martinelli pored slike.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene