Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeli im dijete

Pakleni par iz Srbije krao po austrijskim trgovinama, lagali policiji o sinu: Istina je ubrzo izašla na vidjelo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bračni par, koji je uhićen u krađi, tvrdio je da je osmogodišnjak sa starijom sestrom u Beču.

Bračni par iz Srbije u subotu poslijepodne ostavije osmogodišnjaka u trgovačkom centru u Paschingu u Austriji dok su oni krali odjeću iz trgovina.

U krađi ih je uhvatio policajac, koji je u njihovom autmobilu pronašao dječakovu osobnu iskaznicu. Na upit gdje je dijete, oni su rekli da je mališan sa starijom sestrom u Beču.

Par, 51-godišnjakinja i 52-godišnjak, priveden su u policijsku postaju, a dva sata kasnije dok je trajalo policijsko ispitivanje, djelatnici trgovačkog centra prijavili su policiji da su pronašli dječaka koji sam šeće trgovačkim centrom, piše Kleine Zeitung.

Ispostavilo se da su oni roditelji tog dječaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVJETSKI DAN BESKUĆNIKA Od beskućništva nitko nije siguran: ''Borim se, ne očekujem da će sutra biti bolje, nikad neće biti bolje, samo gore''

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga još traje Dolijali serijski provalnici: Dvojac krao automobile i harao po vikendicama

Kako je par otkrio, dok je žena birala odjeću muškarac je s odjeće posebnim uređajem skidao zaštitu od krađe i pakirao odjeću u posebnu vrećicu. Plan je bio da ukradene stvari potom sakriju u automobil koji su parkirali u garaži i pobjegnu. No, njihov plan osujetio je policajac. 

Socijalne službe preuzele su dječaka, koji je trenutačno u privremenom smještaju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene